Personvern

Vi er opptatt av ditt personvern. All behandling av personopplysninger skjer i samsvar med norsk lov. Dine personopplysninger skal være trygge hos oss uavhengig av hvilken plattform du deler dem på.

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en person. Eksempler på dette er navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse. Sensitive personopplysninger kan for eksempel si noe om helsetilstand din.

Apoteket har lovpålagt plikt til å behandle og lagre informasjon om deg når vi ekspederer dine resepter eller når du mottar farmasøytiske tjenester.

1. Formålet med å samle inn personopplysninger

Formålet med apotekenes behandling av helse- og personopplysninger er:

  • Å sette casino-no7.com i stand til å gjennomføre sitt samfunnsoppdrag som definert i apotekloven i forbindelse med reseptekspedisjon.
  • Å overholde de dokumentasjonsplikter som gjelder for apotek.
  • Å gi pasienter og brukere helsehjelp av god kvalitet ved at relevante og nødvendige opplysninger på en rask og effektiv måte blir tilgjengelig for helsepersonell.
  • Dokumentasjon av oppgjør med myndigheter.
  • Å bistå den kommunale helsetjenesten med gjennomføring av vaksinasjon.

casino-no7.com kan bruke andre personopplysninger du som kunde har oppgitt til å gi deg våre beste tilbud og relevant. Vi kan bare gjøre det hvis du har gitt oss tillatelse til det.

2. Hvilke opplysninger samles inn?

casino-no7.com behandler personopplysningene når du benytter våre tjenester:

  • Reseptekspedisjon
  • Abonnement
  • Kundeklubb
  • Kjøp via casino-no7.com bestillingsløsninger for private kunder (inkludert hjemmetjeneste).
  • Vaksinasjon
  • Bestilling av helsetjenester

Informasjonen vi samler inn kan eksempelvis være e-post, mobiltelefonnummer, fornavn, etternavn, adresse, fødselsnummer, leveringsadresse, abonnementsinnhold, interesser og kjønn. I tillegg alle opplysninger som er nødvendig for å dokumentere en reseptekspedisjon. Hvis du samtykker til dette, kan opplysninger som ikke omfatter helse og reseptinformasjon eller lignende brukes i markedsføringssammenheng – men kun ved ditt uttrykkelige samtykke til dette.

For å trygge at casino-no7.com har korrekte opplysninger om deg kan disse opplysningene sammenholdes med eksterne databaser som for eksempel adresseregistre.

3. Hvordan bruker casino-no7.com dine opplysninger?

  • Vi bruker det til å levere tjenestene du forventer av oss. For eksempel må vi ha mobiltelefonnummeret ditt for å kunne sende sms ved henting i apotek og e-postadressen for utsendelse av nyhetsbrev
  • Spare deg for tid og arbeid gjennom å gi deg en raskere handleopplevelse når du er innlogget på casino-no7.com
  • Forstå markedstrender og behov gjennom statistikk. Vi analyserer data fra casino-no7.com for å forbedre og videreutvikle tjenesten vår.
  • Tilpasse casino-no7.com kundeklubb, nettside til deg og dine interesser. Du kan få råd og tilbud basert på dine interesser eller basert på andre produkter du kjøper hos casino-no7.com.
  • Målrettet innhold og reklame. Vi ønsker å vise innhold og tilbud som er mest mulig relevant for deg, og vi måler hvor godt vi treffer. Hvis du samtykker for det, bruker vi informasjon om deg, hva du ser på og hvor du befinner deg.
  • Tilby bestilling av vaksinasjon og andre helsetjenester i apotek, hvor du selv kan velge hvilket apotek og til hvilket tidspunkt.
  • Forhindre uønsket eller kriminell aktivitet. Det er veldig viktig for oss å sikre at casino-no7.com er en trygg nettbutikk. Derfor gjør vi hva vi kan for å forhindre uønsket eller kriminell aktivitet. Vi bruker flere typer data for å gjenkjenne regelbrudd og svindelforsøk, blant annet IP-adresser og informasjonskapsler. Hvis vi oppdager noe mistenkelig, vil vårt kundesenter eller sikkerhetsteam ta over og følge opp direkte.

Vi bruker personopplysningene for å gi deg de tjenestene du har registrert deg for. Vi bruker det også for å kunne administrere kundeforholdet, gjennomføre leveransen og faktureringen.

Detaljert kjøpshistorikk oppbevares i 5 år som bokføringsloven krever. Deretter lagres kun samlet bonus på ditt medlemskap. Detaljerte kjøpsopplysninger anonymiseres.

Dersom du melder deg ut, slettes alle opplysninger om deg utover de opplysninger som bokføringsloven krever lagret. Dersom ditt kundeklubb medlemskap har vært passivt i 2 år, slettes basis personopplysninger utenom navn og adresse. Alle opplysninger om deg slettes når bokføringslovens krav til lagring har utløpt.

Dersom du ikke ønsker at vi skal behandle personopplysninger om deg, kan du velge å handle uten profil som gjestebruker. Da handler du anonymt.

casino-no7.com anonymiserte data til å kjøre annonser mot målgrupper, kjønn og aldersgruppe, som følger sidene. Bedriften har ikke tilgang på personinformasjon om enkeltpersoner rundt markedsføring. På Facebook er det Facebook sine personvernregler som gjelder. Facebook gir brukerne mulighet til å stoppe annonsering fra enkelt-annonsører.

4. Hvem deler casino-no7.com opplysninger med? Utlevering.

casino-no7.com kan i visse tilfeller, regulert av lovverk, også levere opplysninger til myndighetene.

  • Reseptopplysningene blir utlevert til HELFO og Regionale Helseforetak i forbindelse refusjonsoppgjør.
  • Det sendes tilbake informasjon om hva du har fått utlevert til Reseptformidler. Dette er viktig grunnlagsinformasjon for neste apotek som eventuelt skal ekspedere resepten.
  • Reseptformidleren plikter å videresende informasjon om utleverte legemidler til kjernejournal og til legen som rekvirerte resepten. Eventuelt til fastlegen også.
  • I apoteket kan du reservere deg mot at fastlegen din mottar informasjon om utlevering på en resept som du har fått fra en annen lege. Si i så fall fra på apoteket.
  • Aktører som med hjemmel i lov kan kreve at opplysninger utleveres. Dette er for eksempel barnevernet eller fylkesmannen.
  • Foreldre kan kreve innsyn i sine barns person- og helse­opplysninger. Er du mellom 12 og 16 år kan du likevel nekte at dine foreldre skal ha innsyn i dine helseopplysninger.
  • For å kunne tilby deg å bruke Klarnas betalingsmetoder ved kjøp i nettbutikken, er vi nødt til å dele visse opplysninger om deg med Klarna. Dette skjer bare dersom du velger Klarna som betalingsmetode. Klarna bruker opplysningene til å bedømme om du kvalifiserer til å bruke betalingsmetodene deres. Opplysningene som brukes er navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, betalingshistorikk. I tillegg brukes bestillingsinformasjon slik som betalingsmetode, frakttype, bestillingsdetaljer og lignende.

Bruken av slike opplysninger reguleres i samsvar med gjeldende personvernlovgivning og Klarnas personvernerklæring.

  • Som Trumf-medlem sparer du Trumf-bonus når du handler i våre butikker med et Trumf-registrert kort. For dette må vi utveksle opplysninger. Trumf utleverer en identifikator for ditt medlemskap til casino-no7.com, slik at du gjenkjennes som medlem.
    Dersom du er Trumf-medlem deler vi dine kjøpsopplysninger med Trumf. Det gjøres for at du som Trumf-medlem skal få din rettmessige Trumf-bonus i henhold til medlemsavtalen. Vi deler bare data som er bonusberettiget, det vil si ikke data knyttet til varer med resept eller farmasøytrekvirering eller tjenester som for eksempel vaksiner.

6. Endringer

casino-no7.com kan endre samtykkevilkår og personvernerklæring for å følge nye rettslige krav. De kan også endres på grunn av endringer i vår egen praksis for innsamling og behandling av personopplysninger. Ved endringer som krever samtykke vil du bli bedt om å godkjenne nye vilkår når du logger på casino-no7.com eller via kundeklubb app.

Informasjon om andre endringer vil bli gitt på casino-no7.com.

7. Frivillig medlemskap

Å lage en profil på casino-no7.com eller melde seg inn i casino-no7.com er frivillig. Du kan alltid handle hos casino-no7.com, men uten medlemskap mottar du ikke kupongfordeler. Det er også frivillig om du vil benytte Trumf-registrert kort når du handler hos casino-no7.com.

Det samme gjelder om du vil knytte din casino-no7.com profil til Trumf. Du kan alltid handle hos casino-no7.com, men uten medlemskap i casino-no7.com, eller Trumf-medlemskap mottar du ikke kupongfordeler eller mulighet til å spare Trumf-poeng ved handel hos oss.

8. Dine rettigheter

Du kan styre dine samtykker og valg når du er logget inn på casino-no7.com. Som innlogget har du innsyn i dine personopplysninger og din kjøpshistorikk.

Innsyn

Du har rett til å få informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler og hvordan vi behandler dem. Du kan til enhver tid kreve innsyn i de opplysninger casino-no7.com lagrer om deg.

Innsynsbegjæring kan hentes i apotek,

Retting og sletting

casino-no7.com sletter personopplysninger når de ikke lenger er nødvendige for å oppfylle det formålet de ble innhentet for. Det betyr at så lenge du benytter noen av våre tjenester, lagrer vi nødvendige opplysninger om deg.

  • Dersom det er registrert feil opplysninger om deg har casino-no7.com plikt til å rette opplysningene.
  • Opplysninger apoteket plikter å oppbevare med hjemmel i lov kan ikke kreves slettet.
  • Hvis du har gitt samtykke til oppbevaring av opplysninger kan du på et senere tidspunkt trekke tilbake samtykket og kreve at opplysningene slettes.
  • Innlogget bruker på casino-no7.com kan til enhver tid endre personopplysninger som ikke er korrekte.

Rett til begrensning av behandling

Har du et særlig behov for at vi begrenser tilgang og innsyn i personopplysningene dine, eller ønsker at vi oppbevarer dine personopplysninger utover fastsatt periode, kontakt admin@casino-no7.com.